Når I benytter KIVO som leverandør, kan der være forskellige spørgsmål der melder sig på banen.
Vi har samlet et uddrag af de mest stillede her:

Vi ankommer som udgangspunkt 1 time før aftalt spilletid, med mindre andet er aftalt. ( Se hvad der står på jeres kontrakt). Tidlig levering, kan selvfølgelig også aftales.

Vi tilpasser vores opstilling efter lokalet indretning, og jeres ønsker. Typisk er det ca. 2×3 meter op ad en lige væg.

Strømkrav vil fremgå i den kontrakt i modtager. Normalt er en alm. 230 volt ubelastet stikkontakt helt fint. Vi medbringer selv diverse kabler m.m.

Det gør en af KIVO’s professionelle DJ´s. Vi benytter kun DJ’s med høj erfaring inden for den type fest som i har valgt at booke. I vil aldrig få en 18 år ung dj til en 60 års fødselsdag.

Det kan der være flere grunde til. Nogle har mindre udgifter, andre har det som en hobby, og nogle satser på at finde bemanding til jeres fest i sidste øjeblik.
KIVO ligger prismæssigt på niveau med tilsvarende konkurrenter/kolleger. Vi levere et professionelt produkt og kvalitet hver gang, med en service der ligger blandt de højeste i branchen.
Vi har kun en chance for at lave det rigtigt, og derfor er kvalitet og driftsikkerhed i højsæde hos KIVO. Det sikre Jer som kunde en god oplevelse.

Helt klar JA!, Faktisk er det den type fester vi laver flest af. I vil få afdæmpet lounge/dinner musik under middagen. Vi medbringer også instrumental versioner af de klassiske festsange, som gæster plejer at lave sange på.

Det kan I sagtens. Vores DJ’s tager imod musikønsker, både på selve aften og i kan også fremsende en inspirationsliste på mail på forhånd, inden festen. DJ’en vil yderligere ringe til jer i ugen hvor festen skal afholdes.

Ved korte arrangementer (3-5 timer) skal i kun sørge for at DJ’en har adgang til drikkevare. (typisk vand, sodavand, the eller kaffe)

Ved helaftens arrangementer (8 timer og frem) skal i yderligere også sørger for en portion musiker mad (Typisk er det en alm. ret, som køkkenet laver til DJ’en, men kan også være det samme som i spiser)

KIVO DJ’s indtager ikke alkohol på jobbet, og medmindre andet fremgår af kontrakten, er det typisk kun 1 person som der skal beregnes til.

KIVO har erhvervs ansvarsforsikring.
Det betyder at vi dækker skader som vores personale eller udstyr, forvolder på Jeres gæster eller lokalet, hvis det er forkert monteret, ophængt eller placeret ifh. gældende regler på området.

Skader forvoldt PÅ udstyret,(f.eks. en drink i en dj pult) af Jer og Jeres gæster skal I selv dække via jeres indbos / personforsikring.
KIVO vil i første omgang (om muligt) forsøge at få det repareret, hvis det ikke kan lade sig gøre, er det en FULD erstatning af den beskadiget enhed.

Vi fremsender altid en kontrakt til godkendelse, hvor alt står sort på hvidt, så der ikke opstår misforståelser. Det er både for at sikre jer at vi kommer som aftalt, samt hvilke forpligtelser I og vi har.

Skal vi sende dig et tilbud?
- det er helt uforpligtende

Navn*

Telefon nummer*
Din e-mail*
Dato
Antal gæster

Festlokation

Kommentar

Jeg giver mit samtykke til, at KIVO ApS må bruge de oplysninger, jeg afgiver, til at kontakte mig og behandle min sag. Jeg accepterer de vilkår, som er angivet underPERSONDATAPOLITIK.