MUSIK MED DJ TIL FIRMAFESTEN

God stemning, velvalgt musik og festligt lys er opskriften på den gode fest, når vi leverer musikopsætning og DJ til firmafest. Hos KIVO: kommer du og dine kollegaer først, og vores dygtige DJs spiller den perfekte dansemusik der sørger for at hele firmaet får den bedst mulige fest! Book i dag, så sikrer vi at jeres arrangement bliver præcis som du håber.

HVORFOR VÆLGE EN KIVO DJ TIL FIRMAFESTEN?

Vi har, igennem mange år, opbygget stor erfaring i at afholde præcis den fest du ønsker. Blandt både små og store virksomheder i Danmark, finder man en stor del af vores kundekreds, og fælles for vores faste kunder er, at de sætter høje krav til kvalitet. Hos os får I derfor altid en erfaren dj, der spiller netop den musik, I gerne vil høre, og som sørger for at aftenens stemning er præcis som I ønsker det.

Firmafest KIVO

MUSIKKEN

Vores skarpe DJs har altid en god blanding af gamle dansevenlige hits, samt det nye I kender fra radioen, med i pladetasken. Vi leverer aldrig blot et standard repertoire, men sætter en ære i et veludført job og tilfredse kunder. DJ’en har et trænet øje, der hurtigt spotter, hvilke numre der holder jer på dansegulvet, med udgangspunkt i det tema vi har aftalt forud for jeres firmafest.

Vi er meget afhængige af faste og tilfredse kunder, og yder derfor altid vores bedste for at give jer den bedste fest – og det bedste kompliment er, når I vender tilbage ved næste fest!

DET FÅR I

  • DJen spiller i op til 5 timer.
  • Fed lyd til den bedste firmafest
  • Flot lysshow der sætter prikken over i’et.
  • Udstyret kan stilles op før festen.

UDSTYRET

Vi medbringer selv al teknik, vi skal bruge for at sætte gang i jeres fest. Vi tilpasser valget af lydanlæg til lokalerne, og sørger for at I får den optimale lyd. Derudover medbringer vi selvfølgelig også et passende, lækkert lysshow, der hjælper alle med at komme i den rette feststemning.

DJ’en kan også være behjælpelig med afvikling af jeres egen underholdning, herunder udlån af mikrofon, afspilning af musik, præsentation, og hvad I ellers måtte ønske.

PRIS EKSEMPLER

Et par eksempler på, hvad prisen typisk ligger på

Da flere faktorer har indflydelse på prisen, giver vi altid et konkret tilbud på netop jeres fimafest.

  • 50 – 80 gæster 4500,-
  • 81- 120 gæstser 5300,-
  • 121 – 180 gæster 6500,-

Har du spørgsmål til indholdet af denne side, er du også meget velkommen til at kontakte os, så besvarer vi gerne alle dine spørgsmål, og hjælper med at gøre din næste firmafest præcis som du ønsker den.

SKAL VI SPILLE FOR JER?

Du er altid velkommen til at sende os en mail, benytte vores kontaktformular eller selvfølgelig ringe til os.

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os!

70 66 60 60

info@kivo.dk

Navn*

E-mail*

Telefon nr.

Besked