MUSIK MED DJ TIL FIRMAFESTEN

God stemning, velvalgt musik og festligt lys er opskriften på den gode fest, når vi leverer musikopsætning og DJ til firmafest. Hos KIVO: kommer du og dine kollegaer først, og vores dygtige DJs spiller den perfekte dansemusik der sørger for at hele firmaet får den bedste fest! Book i dag, så sikrer vi at jeres arrangement bliver præcis som du håber.

HVORFOR VÆLGE EN KIVO DJ TIL FIRMAFESTEN?

Vi har, igennem mange år, opbygget stor erfaring i at levere dj til firmafest.Blandt vores faste kunder findes både små og store virksomheder i Danmark, som alle sætter høje krav til kvalitet.

Hos os får I derfor altid en erfaren dj, der spiller alle de store hits fra forige årtier mixet med alt det populære du kender fra radien. Djen sørger for at holde dansegulvet fyldt og aftenens stemning er præcis som du ønsker det.

Har du en et specielt tema eller stil du ønsker målretter vi musikken dertil.

KIVO ungdomsfest
Indhent tilbud

Navn*

Telefon nummer*
Din e-mail*

Anledning

Dato
Antal gæster (ca.)

Festlokation

Kommentar


En aften kan f.eks. være

  • DJen spiller i op til 5 timer.
  • God lyd til den bedste firmafest
  • Flot lysshow der sætter prikken over i’et.
  • Vi stiller udstyret op før gæsterne ankommer

Det får I

  • Professionel leverandør
  • Vi holder aftaler
  • Alle aftaler på kontrakt
  • Vi er ordenligt forsikret
Firmafest uplight KIVO

MUSIKKEN TIL FIRMAFEST

Vores skarpe DJs har altid en god blanding af gamle dansevenlige hits, samt det nye I kender fra radioen, med i pladetasken. Vi leverer aldrig blot et standard repertoire, men sætter en ære i et veludført job og tilfredse kunder. DJ’en har et trænet øje, der hurtigt spotter, hvilke numre der holder jer på dansegulvet, med udgangspunkt i det tema vi har aftalt forud for jeres firmafest.

UDSTYRET TIL FIRMAFEST

Vi medbringer selv al teknik, vi skal bruge for at sætte gang i jeres fest. Vi tilpasser valget af lydanlæg til lokalerne, og sørger for at I får den optimale lyd. Derudover medbringer vi selvfølgelig også et passende lysshow, der hjælper alle med at komme i den rette feststemning.

DJ’en kan også være behjælpelig med afvikling af jeres egen underholdning, herunder udlån af mikrofon, afspilning af musik, præsentation, og hvad I ellers måtte ønske.

Kontakt os nu og hør mere

Du er altid velkommen til at sende os en mail, benytte vores kontaktformular eller selvfølgelig ringe til os.

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os!

70 66 60 60

info@kivo.dk

Navn*

E-mail*

Telefon nr.

Besked