Dj til firmafest

En firmafest har tre hovedingredienser: Perfekt selskab, lækkerier til ganen og festligt musik.
Hvis I fokuserer på de to første, så lad KIVO sørge for at jeres firmafest, vil blive husket for den gode lyd, festlige belysning og uovertruffen dj-performance.

Hos KIVO sætter vi dig og dit firmas oplevelse i centrum. Derfor er vores løsninger skræddersyet sammen med dig og dine ønsker og visioner for firmafesten. Uanset om I er små og lokale eller store og globale, så kan KIVO stå for alt hvad der har med lyd, lys, dj og video at gøre. Så bare puds danseskoene og find festhumøret frem. KIVO sætter rammerne for din fest.

KIVO ungdomsfest
Indhent tilbud

Navn*

Telefon nummer*
Din e-mail*

Anledning

Dato
Antal gæster (ca.)

Festlokation

Kommentar


Derfor vælger du KIVO DJ til firmafesten

Skal du arrangere firmafesten, som alle kommer til at tale om, så er det vigtigt, at du er velovervejet. Hos KIVO vægter vi sikkerhed højt;

 • DJ Garanti
  I er sikre en dj uanset sygdom
 • Kontrakt på ALT!
  I får kontrakt på alle aftaler
 • 100% indflydelse på setup og musik
  Vores DJs tager imod ønsker
 • Erhvervsforsikring hvis uheldet skulle være ude
 • Mere end 15 års erfaring
Firmafest uplight KIVO

Rette værktøj til rette opgave

Hvis opgaven kræver en elegant og diskret lydkulisse eller det helt kraftige lydsetup, og stilrent lysshow, er det jeres krav og ønsker vi arbejder udfra. Der er ingen grund til at en dj-opstilling behøver at være kæmpe højtalere dominere udseendet i lokalet. En helt anden del, som også er den mest oversete, er kvalitet. Hos KIVO benytter vi kun udstyr af højeste og anerkendte kvalitet. Det sikre jer en høj driftsikkerhed, samt chancen for nedbrud er minimal. Vi benytter heller ikke uerfarne DJs, da vores mål netop er at give jer som kunde, en festlig aften som vil blive husket af jeres personale.

Du kan være helt sikker

Vi overlader intet til tilfældighederne og samler alle informationer ét sted uanset om det kommer på mail, telefon eller ved møde. På denne måde sikrer vi at informationer ikke går tabt og alle informationer opbevares i henhold til GDPR.

Kontakt os nu og hør mere

Du er altid velkommen til at sende os en mail, benytte vores kontaktformular eller selvfølgelig ringe til os.

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du nogle spørgsmål? Kontakt os!

70 66 60 60

info@kivo.dk

Navn*

E-mail*

Telefon nr.

Besked