Kan 300 børn overdøve et anlæg på 3000 watt?, kan de synge med på sangene og danse samtidig?
Med KIVO, er svaret … JA!
Om alderen er 5 eller 15 år, så er der helt sikkert lagt op til fest og farver!
Skole UV fest - KIVO Event

Med en DJ fra KIVO er der helt styr på musikken til Jeres fest.
Vores store erfaring med at spille til skolefester gør, at vi ved vi hvad det kræver af musik for at få stemningen helt op under taget.

KIVO får årligt hænderne i vejret på tusindvis af børn og unge, mens der skråles med på ynglings sangene, for fulde lunger.
Vi benytter kun professionelle og kopmente DJ’s som er vant til børn og unge, og som ikke er bange for at afholde konkurrencer, og andre sjove ting ved Jeres sodavands-disko.

Glade Børn - KIVO Event

Når I vælger at booke en DJ fra KIVO, tildeles I altid en personlig DJ, som er ifh. til alderen på deltagerne.

Sådan sikrer vi at matchet mellem Jer og DJ, passer til musikstilen I ønsker. I vil modtage informationer om den valgte DJ, når I har bekræftet bookingen, og han vil derefter tage kontakt til Jer, i selve ugen hvor Jeres fest skal afholdes.

 En KIVO DJ er altid præsentabel påklædt og nærværende under hele festen, da vi tager jobbet seriøst.

Alle vores DJ’s tager naturligvis imod ønsker, via inspirations lister, som er sendt i forvejen og ønsker på selve dagen, både fra Jer eller Jeres gæster.

Skal vi sende dig et tilbud?
- det er helt uforpligtende

Navn*

Telefon nummer*
Din e-mail*
Dato
Antal gæster

Festlokation

Kommentar

Jeg giver mit samtykke til, at KIVO ApS må bruge de oplysninger, jeg afgiver, til at kontakte mig og behandle min sag. Jeg accepterer de vilkår, som er angivet underPERSONDATAPOLITIK.


Fest løsninger

Der er mange muligheder!

KIVO underholder både på institutioner, til klassefester og større børne- og ungdomserrangamenter, til byfester og ved kræmmermarkeder. Kort sagt, enhver tænkelig anledning er muligt for os!

Vi tager udgangspunkt i hvad I har af behov og ønsker for, at lave den bedst mulige løsning til Jeres fest – om det er skumfest, temafest, eller noget helt tredje, så medbringer KIVO alt lyd, lysshow, røgmaskine, sæbebobler, konfetti eller selvlysende effekter, som der skal til for at skabe den festlige stemning.

Få et uforpligtende tilbud ved at benytte formularen her på siden.