Dancing On A Cloud!
KIVO‘s lavliggende røgmaskiner, kan ændre en brudevals til en dans på skyer.
Perfekt til at skabe gode billeder fra valsen!
Dancing on a cloud -KIVOEvent

Hvad er lavtliggende røg?

Lavtliggende røg eller Lowfog som det hedder, er en nedkølet røg som holder sig til gulvet, og skaber illusionen af at stå på en sky.
Nedkølingen kan ske ved brug af tøris eller isterninger (medfølger ikke i pakken)

Selve røgen er enten en standard væske som bruges i alm. røgmaskiner, eller en special væske som fordamper meget hurtigere, så den ikke bliver hængende i lokalet længe efter og er til gene.

 

KIVO bruger primært kun den specielle væske, for at sikre at det ikke genere nogle deltager til festen, med åndedræt problemer eller andre overfølsomhedder.

Så skal i giftes og have nogle unikke foto’s fra valsen, så anbefaler vi at tilkøbe vores “Dancing On A Cloud” pakke og evt. tilføje noget stemnings belysning, for at skabe de perfekte rammer.

Dancing On A Cloud pakken

Det er muligt at leje KIVO‘s Lowfog maskiner, både som en del af en pakke med f.eks. med en DJ til en fest eller som et produkt alene.

For at få den bedste effekt, anbefaler vi at, en af vores certificeret tekniker komme med en vurdering på antallet af maskiner der er behov for, for at skabe den ønskede effekt i netop det rum i ønsker det, da effekten afhænger meget af størrelsen på rummet og andre faktorer. Selve betjeningen af maskinen kan DJ’en stå for eller hvis i vælger at leje uden dj, så kan en af gæsterne eller stedets personale sagtens klare det også.

Kontakt os ved at benytte formularen på kontaktsiden, eller pr. tlf, for at få råd og vejledning omkring størrelse og antal.

Lowfog Maskiner

Lowfog maskine

Priser fra kr. 700,- og op efter, alt efter antal og størrelse